Las Vegas

Hier valt niet veel over te vertellen: veel eten, drinken, shoppen, relaxen en over The Strip wandelelen 😊. Maar we kunnen al dat eten wel rechtvaardigen: gisteren gaf de iPhone aan dat we 28600 stappen gedaan hadden wat dus uitkomt op 17 (!!!!) km. Dat gezegd zijnde waren we ook wel stikkapot gisteren.

Hotel NYNY is ook heel goed bevallen! Eerste nacht was gratis door MyVegas te spelen en de tweede hebben we ook heel goedkoop kunnen boeken. Ook al was het een paar dagen na datum, we haalden toch aan bij het inchecken dat het onze 2de huwelijksverjaardag was en kregen volgens mij daardoor een kamer op de 23ste verdieping  met uitzicht op The Strip. De kamer was modern ingericht en vooral proper! Gisterenavond kregen we ook nog een verrassing van het hotel. Er klopte iemand, volledig onverwacht, op onze deur om ons een kaartje en een gepersonaliseerde chocoladereep te geven met ‘happy anniversary’ op. Best wel straf dat zo een groot hotel zo’n attenties voorziet voor zijn gasten.

We zijn door MyVegas te spelen ook gratis naar een cirque du soleil show kunnen gaan, ter waarde van 300$! Was een mooie show maar dat geld hadden we er zelf nooit aan gegeven!

Het was heel fijn om hier even te relaxen maar nu moeten we helaas  weer verder naar Grand Canyon.

  
  

 

   

  

  

  
  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s