Lower Antelope Canyon en Monument Valley

 Deze morgen om 9 uur met Ken’s Tours naar Lower Antelope Canyon gegaan en het was heel indrukwekkend. We gingen met een gids en een groep andere toeristen via trappen naar beneden tussen 2 rotswanden. Daar werden we getrakteerd op een combinatie van mooie kleuren, vormen en structuren. Ongelofelijk hoe dit zich ooit gevormd heeft. Onze gids was trouwens super! Hij gaf tips voor het instellen van iPhone en fototoestel om de beste kleuren op foto te krijgen en hoe we vanuit bepaalde hoeken mooiste  foto’s konden nemen. De tour duurde maar 1u15 maar was toch een onvergetelijke ervaring. Daarna een broodje gaan uithalen voor onderweg naar Monument Valley. Net naast de broodjeszaak lag een groot park waar we even de sfeer van 4 juli hebben kunnen opsnuiven door de festiviteiten die daar al aan de gang waren: Amerikaanse vlaggen, cheerleaders, grote fanfare en vele eetstandjes.

Eens aangekomen in Monument Valley zijn we  een 17 mile scenic drive gaan doen. Op zich een hele belevenis omdat dit volledig offroad was, de 4×4 kwam hier wel van pas!

Hierna door gereden naar het hotel. Heel mooie kamer, prachtig zwembad met uitzicht maar helaas was het restaurant aan het hotel zelf gesloten door de feestdag, daar hadden we dus niet op gerekend en een tegenvaller zo midden in de woestijn. Dan maar naar het enige restaurant dat open was in het hele dorp: cottonwood steakhouse & bbq. Tegen alle verwachtingen in heel lekker buiten gegeten met country muziek, ondanks een opkomende onweersbui , maar dat had ook weer zijn charme 😉. Meer dan voldaan terug naar het hotel gereden en genoten van het zwem- en bubbelbad.

     
    
    
   

  

 
    
   

Advertenties

2 gedachtes over “Lower Antelope Canyon en Monument Valley

  1. Michael Wijckmans zegt:

    Muriel en peter zijn er ook geweest, en vonden die geul ook heel cool 😉 Tamusement nog, het ziet er geweldig uit!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s